nederlands | english
United Trust houdt kantoor in het WTC in Amsterdam. De huidige kantoorruimte is uitgebreid met een mooie ontvangstruimte en meerdere boardrooms cq vergaderkamers. Signorita heeft de aankleding verzorgd.

Opdrachtgever: Lyon Office Support

Het reclamebureau Selmore in Amsterdam heeft in 2007 een nieuw deel van het oude Post CS gebouw in gebruik genomen. Deze grote hal is geschikt gemaakt door een aantal wanden in de ruimte te plaatsen.

De wanden zijn door Signorita voorzien van aluminium frames waarin fullcolour geprinte doeken zijn gemonteerd. Alles uit een deel, zonder naden. De volledige montage is op 1 zaterdag gerealiseerd.


< De luxe schoenwinkel Eleganza in Hilversum is volledig opnieuw ingericht door Benschop 'Retailmarketing Design Realisatie' uit Zoetermeer. Signorita heeft voor de wandbekleding het materiaal advies gegeven en de uitvoering begeleid.

Het Mövenpick Hotel in Voorburg heeft een groot aantal van haar kamers onder handen laten nemen door de interieurontwerpers van Bellwater. Als decoratie is gekozen voor digitaal geproduceerde schilderijen met verschillende beelden. Het advies voor materiaal en uitvoering komt van Signorita, evenals de projectbegeleiding. De schilderijen zijn geproduceerd op Omnimark's fotografische kwaliteit inkjet printer. >