nederlands | english
Ook lampen horen inmiddels tot het repertoire van Signorita. Voor een aantal nieuwe en verbouwde vestigingen van Prénatal zijn een verschillende typen lampen vervaardigd. Gekleurd licht dmv LED, gekleurde binnenkappen of transparant gekleurde cilinders, er is van alles mogelijk.

Deze foto's zijn van lampen in Prénatal vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Zoetermeer.

Een van de grootste warenhuizen van Prénatal is gevestigd op de Arena Boulevard in Amsterdam. Deze winkel is begin 2007 volledig verbouwd.

Op de beelden hiernaast zijn doeken van zo'n 15 meter lengte zichtbaar. Alles uit een deel en bevestigd in een aluminium frame. Hieronder wat voorbeelden van digitaal geproduceerd behang en bestickeringen.In de etalage zie je buiten al, welke sfeer er binnen heerst. Prénatal wisselt op maandelijkse basis haar etalages van de stadswinkels. Signorita coordineert de producties. Regelmatig hoort hier eveneens de ontwerp & DTP fase bij. We werken daarbij samen met ontwerpers en fotografen.

De ontwikkelingsorganisatie Cordaid en Rabobank Nederland gaan samenwerken. Dit maakten beide organisaties op 27 oktober 2006 bekend tijdens de conferentie ‘Investing in Micro and Small Enterprises in the South’. In opdracht van Made of Man, het bureau dat de visual identity, het concept en de beelden vervaardigde, heeft Signorita het congres aangekleed met een groot formaat doek van 10 x 5 meter.

Op 13 december 2005 opende de deuren van de nieuwe Praxis vestiging in Alkmaar. Een Megastore met 7.000 m2 winkeloppervlakte. Signorita verzorgde de productie en montage begeleiding de instore communicatie uitingen. Groot formaat visuals als onderdeel van het wandenplan en dubbelzijdige banieren.

Touristen en reizigers houden van onze Nederlandse kaas! Benschop heeft in opdracht van de luchthaven Schiphol een kaaskiosk ontworpen. Materiaalkeuze van de signingstrip was hierbij bijzonder belangrijk ivm de duurzaamheid en krastvastheid.

In de etalage zie je buiten al, welke sfeer er binnen heerst. Prénatal wisselt op maandelijkse basis haar etalages van de stadswinkels. De warenhuizen worden momenteel voorzien van permanente uitingen op groot formaat canvasdoek. Signorita coordineert de producties. Regelmatig hoort hier eveneens de ontwerp & DTP fase bij. We werken daarbij samen met ontwerpers en fotografen.


Prénatal heeft in maart 2004 een gloednieuwe winkel geopend in Hengelo OV. Een winkel vol visuele communicatie. Het bureau Made of Man verzorgde de visual identity, het concept en de beelden. Signorita deed de productie en montage begeleiding.


De vestiging van Praxis in Amsterdam ZO is voorzien van een 11 meter brede tuincentrum signing. Links op de foto ziet u nog net de Thuis Trend stelling waar wisselende foto's worden ingezet. Signorita begeleidt de productie en montage. Productie: Omnimark. >

^ De mobiele telefonie verandert voortdurend. O2 werd in augustus 2003 Telfort Mobiel. De twee Telfort flagship stores zijn volledig gerestyled. De projectbegeleiding lag in handen van Signorita, de productie van de diverse visuals zijn verzorgd door Omnimark.
< Prénatal Utrecht wilde haar grote etalages op een mooie, duurzame wijze inrichten, zonder dat het pand 'dichtgeplakt' zou worden. Om de mogelijkheden visueel in kaart te brengen heeft Signorita digitale voorstellen gemaakt. Dit resulteerde in de productie en montage van doeken en zelfklevende visuals.

De etalages van de winkels van Prénatal worden maandelijks voorzien van nieuwe etalage banieren op dun PVC. Een deel van de beelden wordt kant en klaar aangeleverd. Het andere deel ontstaat door samenwerking van Prénatal met Signorita en haar vormgevers. De bosfoto is daar een voorbeeld van. Imaba verzorgt de zeefdruk productie. >